HC Kiffenin tukijat

HC Kiffen kiittää tukijoitaan.

HC Kiffenin junioritoiminnan tukeminen antaa yrityksellesi positiivista näkyvyyttä käsipalloharrastajien parissa. 
Kiffenin tukijana voit halutessasi saada yrityksesi nimen tai logon joukkueen pelivarusteisiin tai
 mainospaikan Pirkkolan palloiluhallissa.

http://www.jp-palvelut.fi/

http://www.hurrikaanit.fi/http://www.viikinrakennus.fi/
http://www.tikkalabros.fi/


http://www.berhan.fi/fi

Lahden JP-Palvelut Oy on vuonna 2003 toimintansa aloittanut rakennusalan yritys, jonka vahvuutena on laaja kokemus erilaisista saneeraushankkeista. 
Yrityksen osakkailla on pitkäaikainen ja 
vankka rakentamiskokemus erilaisista 
uudis- ja korjausrakentamishankkeista. Vahvuuteen kuuluu viimevuosisadan alkupuolen kiinteistöjen rakenteiden haasteiden ratkaisemistaito.


Hyödynnä Hurrikaanien monipuolinen osaaminen. Teemme koko viemäriverkoston kunnon ja toimivuuden tarkastuksia sekä ennakkohuoltoa hätätilanteiden välttämiseksi ja kustannusten säästämiseksi. Palvelumme ovat saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa.
Viikin Rakennus Oy on vuonna 1982 perustettu rakennusliike, joka on keskittynyt korjausrakentamiseen. 
Toimintamme pääpainopiste on taloyhtiöille toteutettavat peruskorjaustyöt. Toimintamme perustana on laadukas ja asukaslähtöinen toimintatapa. 

Olemme Tikkalan veljekset, Teemu ja Ilari,
toimimme K-kauppiaina pohjois-Helsingissä sijaitsevassa K-supermarket Torpparinmäessä. Tervetuloa ostoksille tutustumaan laadukkaisiin tuotteisiimme ja asiantuntevaan palveluumme.

Berhan auttaa teollisuusyrityksiä kansainvälistymään sekä toteuttamaan rakenteellisia muutoksia ja yritysjärjestelyjä. Emme anna vain neuvoja, vaan olemme aktiivisesti mukana myös projektin toteuttamisessa. Erityisen vahvoja toimialojamme ovat koneenrakennus ja elektroniikka.

Teemme työn yleensä kolmessa vaiheessa. Autamme asiakasta vertailemaan vaihtoehtoja, sitten tekemään tarkan suunnitelman ja lopuksi toteuttamaan projektin.

”Olemme kokeneita yritysjohtajia, ja tuomme käytännön kokemuksemme ja osaamisemme asiakkaidemme käyttöön.”